15/12/08

"Política empresarial"

Como algunos sabreis, desde hace un tiempo, estoy intentando vender un formato a una productora. Después de una espera de más de un mes, rechazaron la idea en "El Terrat", de forma que me dirigí a otras productoras para ofrecerles "mi producto". Envié la idea a Globomedia, de quien recibí la siguiente respuesta:
Hola,

Lamentamos informarle de que la política empresarial de Globomedia prohíbe terminantemente aceptar propuestas/guiones ajenos al personal de la empresa.

Un saludo

Muy correctos en el lenguaje ,sí, pero además abiertos a la participación popular. ¿¿Que ha de hacer uno para presentar una propuesta en esta productora?? ¿le hacen un contrato de cinco minutos, presenta la propuesta y en función de ello te "renuevan" o no?? No sé, en fin... Juzgad vosotros mismos.


13 comentarios:

Josep dijo...

Benvolgut Haller:
a Barcelona tenen un refrany, "si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit".

Tenim internet, blogs i Youtube. Tenim càmeres domèstiques amb unes característiques no tenien les càmeres professionals de fa 10 anys. Tenim programes d'edició d'audio i de vídeo. Tenim coneixements d'HTML i JavaScript.

Tenim ganes? Teniem fe en nosaltres mateixos? Tenim pebrots?

Si vols, pots comptar amb mi.

Prenguem-nos-ho com un hobby. Si funciona bé, i si no haurà estat divertit.

Chet Casey dijo...

Estic d'acord amb tú. Estic buscant feina com a enginyer per barna. Si aixó es materialitza en un treball i vaig cap allà, sería una boníssima idea. Si no, tenim internet, podem ser "The electronic postal service" fent alusió al grup de música "The postal service", que van fer el seu disc per correu postal.

Josep dijo...

Fantàstic!

Som al segle XXI, i per a participar en projectes no cal estar en contacte físic constant. Amb internet s'avança molt.

I pel que fa a treballar d'Enginyer en Ponts, Canals, Camins, Tunels i Esvorancs, en un lloc com Barna, és MOOOLT perillós. Vols passar a la història com el tio que, mentre feia el túnel de l'AVE, va ensorrar la Sagrada Família!?

Chet Casey dijo...

Millor això que no ser el conductor del tranvia que va atropellar en Gaudi. M'he imaginat en diverses ocassions el moment en el q'aquest home entra a cassa a l'hora de mejar, entra i li diu a la seva dona:
"assentat que tinc una cossa a dir-te"
"Tu coneixies a l'arquitecte eixe q'està fent l'esglèsia al costat del carrer València? En Gaudi?"
Dona: "Com coneixies? Sí, el conec"
Home: "EEeeem, no coneixies..."

Modgi dijo...

No sé com és el seu projecte, però si hi inclou persecucions amb lamborginis i explosions de maquetes del pati dels tarongers igual no els hi surt a compte.

Sigui com sigui, pensi que al guionista de 'prison break' li van rebutjar la proposta per sortir-se del pressupost, fins que van revifar les sèries i van signar a corre cuita.

Si vol un 'asempla'de com fer quelcony barat i enginyós:

www.postlost.net

elpitdepollastrisme està amb vostè.

sr. Manel dijo...

Segur que el seu projecte no arriba al nivell de mega-projectes del calibre de Operacion Tony Manero, HKM, Mi gemela es hija unica... (ironia). Si necessita algun negre (en el sentit literari) em puc sumar a la causa...

Chet Casey dijo...

Pareix que n'hi han ganes de fer alguna coseta, oi?
Si voleu podem fer-hi un blog o web i penjar les nostres bojeríes, ja siga en video o photoshop. Jo fins ara emprava el nom "producciones precarias" fent alusió als medis dels que disposse. Si voleu podem montar alguna cossa, josep s'encarrega de la publicitat. Ja direu alguna cossa.

sr. Manel dijo...

Jo estic obert a tota classe d'experiencies... no tinc limits morals ni res, i surto més barat que un camboyà cosidor de pilotes Nike...

roser dijo...

jo em declaro animadora oficial, preparo coctels i em tiro per terra com ningu!!

Josep dijo...

Però si encara no hem començat...

Chet Casey dijo...

Ok, açí teniu la meva adreça de hotmail: elpireli@hotmail.com
Envieume un mail i ja parlem més seriosament, sense grupies incondicionals...

M@Nu dijo...

eeee fills de puta, compteu amb un servidor !!! aço es el principi de una bona productora.

M@Nu dijo...

lo de montar un blog cnjnt es una bonissima idea !! ja fa temps que la sopese i seria prou interesant. Lo del video ho porto mes malament pero lo del photoshop es lo meu !! ;)
magorbe@hotmail.com